En weer op pad... - Reisverslag uit Sydney, Australië van Arjen Prins - WaarBenJij.nu En weer op pad... - Reisverslag uit Sydney, Australië van Arjen Prins - WaarBenJij.nu

En weer op pad...

Door: Arjen

Blijf op de hoogte en volg Arjen

17 Augustus 2007 | Australië, Sydney

Hallo allemaal,

Vanwege het overdonderd succes van m'n weblog en de vele positieve reacties heb ik nog even een samenwerking met RTL Travel of BNN en het plaatsen van google-adds overwogen, en op die manier m'n reis te financieren, maar uiteindelijk toch maar besloten om het niet-commercieel en puur te houden, dus bij deze hier gewoon weer het eerste berichtje van rondje om de wereld, fase twee.
Na ruim twee maanden vol tegenstellingen, met hele vervelende momenten, hele mooie en leuke momenten, lachen en huilen, ben ik woensdag weer op het vliegtuig gestapt en naar Sydney gevlogen.
Voor degenen die het programma van fase twee nog niet kennen, het is de bedoeling om eerst nog een maandje langs de oostkust van Australie te reizen, dan vanuit Cairns naar Singapore te vliegen en vanaf Singapore naar Bangkok. Vervolgens over land door Thailand, Cambodja, Vietnam, Laos en weer terug naar Thailand. Dan in januari weer naar huis, of ......?
Ik wou verder nog even met jullie delen dat ik een mailtje heb gekregen van iemand met wie ik samen de 'haaienduik' heb gedaan. Er is daar namelijk zo'n 2 weken na onze duik iemand aangevallen door een tijgerhaar. De tijgerhaai hapte onverwacht naar iemand's hoofd, maar die persoon is er gelukkig met wat lichte verwondingen vanaf gekomen. Maf niet? Die haaitjes leken me nog zo schattig met een hoog aaibaarheidsgehalte, maar blijkbaar is zo'n duik toch niet geheel ongevaarlijk.
Verder wil ik jullie er ook nog even op wijzen dat het mogelijk is om m'n berichtjes via de email te krijgen. Ik heb namelijk behoorlijk vaak gehoord dat mensen steeds voor nop keken op de momenten dat ik even wat minder vaak berichtjes achterliet. Welnu, ergens links onderaan m'n weblog kun je je emailadres inkloppen. Elke keer als ik dan een berichtje heb geplaatst krijg je automatisch een email, dus hoef je nooit meer voor nop te kijken. Handig toch!?
Ik zal in ieder geval m'n best doen om weer regelmatig te schrijven en hoop dat jullie dan ook zo fanatiek blijven lezen.

Arjen

• 17 Augustus 2007 - 08:35

Kaspar:

Arjen,

Succes jongen, en ik ben weer benieuwd naar je verhalen!

Groeten,

Kaspar

• 17 Augustus 2007 - 08:44

Arnold En Fam:

Hey Prinsie ,

Succes jongen en voorzichtig aan he.
    Ik ga trouwens als het goed is eind februari naar Panama dus mocht je daar in de buurt zijn (je weet het maar nooit met jou) kunnen we daar wat afspreken.
    En anders spreken we elkaar gewoon weer in nat en winderig Nederland.

mazzels

Arnold en fam

• 17 Augustus 2007 - 11:26

Elles:

Hey man,
    Wilde Chris Zegers uiteindelijk toch z'n plekkie niet afstaan voor jou? Lullig hoor ;-)
    Dan maar zonder filmcrew he?!

Doe voorzichtig onderweg, en GENIET van alle mooie avonturen!!
    Liefs,
    Elles